Wegafsluitingen voor Keistad Triathlon op 3 september

Foto: Gemeente Amersfoort

Op het Eemplein zijn zondag 3 september de start en finish van de tweede Keistad Triathlon Amersfoort. Vanwege de Triathlon zijn tussen 9.00 tot 16.00 uur verschillende straten helemaal of deels afgesloten voor verkeer.

Het zwemparcours van de triathlon is in de Eem. Het fietsparcours loopt langs de Eem via het buitengebied in Hoogland-West en komt via het Industrieterrein terug op het Eemplein. Het loopparcours is een rondje ten noorden van het Eemplein.

De volgende straten zijn tijdelijk afgesloten voor al het verkeer:

  • De Kwekersweg wordt afgesloten van de Brabantsestraat tot Ringweg Koppel. De buurt Jericho is bereikbaar via een oversteek ter hoogte van de Hooglandsedijk. Op de kruising van de Koppelweg en Groeneveld wordt de driehoek in de weg neergelaten voor verkeer uit de buurt Jeruzalem.
  • De Malebrug is niet toegankelijk tussen 10.30 uur en 16.00 uur.
  • De A.P. Hilhorstweg wordt afgezet, met uitzondering van bestemmingsverkeer dat met de rijrichting meerijdt (vanuit Soest).
  • Het bruggetje over de Eem ter hoogte van het Eemplein, het Sasje, wordt afgesloten.

De bussen van Syntus rijden via alternatieve routes.

Meer weten?

Op de website van de Keistad Triathlon (www.keistadtriathlon.nl) staat gedetailleerde informatie over de parcoursen, het programma en de omleidingen.

Bron: gemeente Amersfoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen