Burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Wiegers-Messing

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op maandag 1 mei  zijn de heer en mevrouw Wiegers-Messing  60 jaar getrouwd. Burgemeester Bolsius brengt het bruidspaar op 2 mei een felicitatiebezoek.

De heer en mevrouw Wiegers-Messing zijn beiden geboren in Hilversum en hebben elkaar leren kennen in het orkest waar de heer Wiegers accordeon speelde en mevrouw Wiegers-Messing gitaar. Na hun huwelijk in 1957 kregen ze vier kinderen, drie dochters en één zoon. Inmiddels hebben ze ook vier kleinkinderen.

In 1964 zijn ze in de binnenstad van Amersfoort komen wonen waar het echtpaar tot 2000 een fotozaak heeft gehad. Ze stonden vooral bekend om hun trouwreportages en vonden het een prachtige tijd. Naast de liefde voor muziek waren ze fervente zeilers. Zo gingen ze regelmatig zeilen op het Wad, maar ze zijn ook diverse keren naar Denemarken gezeild.

De heer Wiegers is vrijwilliger bij de voetbalvereniging en kweekt vogels. Mevrouw Wiegers-Messing houdt van handwerken. Het bruidspaar geeft een gezellig feest voor familie en vrienden ter gelegenheid van hun diamanten jubileum.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen