Walk & Talk – Startershub

Foto: Bibliotheek Eemland

Wie op zoek is naar (ander) werk kan daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is een nieuw concept van de Bibliotheek Eemland en is er voor werkzoekenden in Amersfoort en omgeving. Op vrijdag 15 oktober is er een gratis Walk&Talk over het thema Startershub in de Bibliotheek het Eemhuis.

Met de maandelijkse netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk biedt de Bibliotheek Eemland werkzoekenden de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Er vinden in de regio op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten in de bibliotheken Het Eemhuis, Baarn, Bunschoten, Leusden en Woudenberg plaats. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige:  elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren.

Op vrijdag 15 oktober vanaf 10.00 uur zijn er in de Bibliotheek het Eemhuis deskundigen van Startershub aanwezig. Zij hebben ervaring met het maken van de switch van een werknemer naar zelfstandige en geven in deze interactieve sessie antwoord op vele vragen van deelnemers die ook deze sprong willen wagen.

Kaarten zijn te reserveren op de website van de Bibliotheek Eemland.