Speeldag voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen #6

Foto: SpeeldagHB

 

Ook dit najaar staan er weer veel uitdagende, informatieve, leerzame en sportieve activiteiten op het programma van de SpeeldagHB. Al sinds 2016 bezoeken ieder half jaar vele meer- en hoogbegaafde kinderen uit de regio, de SpeelDagHB in Amersfoort Nieuwland.

Doel van de dag is samen ontdekken, spelen met ontwikkelingsgelijken, meedoen aan allerlei toffe workshops en inloopactiviteiten en vooral je helemaal op je plek voelen. Voor ouders is er veel informatie in te winnen over hoogbegaafdheid en begeleiding van je kind, maar ook ruimte voor contact met andere ouders.

Vooraf zijn kaartjes te koop via www.speeldaghb.nl maar aan de deur op de dag zelf, mits nog beschikbaar, kan men ook een kaartje aanschaffen. Entree is gratis voor kinderen onder de 3 jaar en hun ouders. Kinderen van 3 jaar en ouder en volwassenen die zonder kinderen komen betalen 7,50 Euro entree. Er is geen pinautomaat aanwezig.

Een greep uit de activiteiten

Reptielen vasthouden en aaien, veel leren over hele bijzondere vlinders (ze mogen op je hand!), slijm maken, cartoons leren tekenen, met constructiespeelgoed bouwen, kunst maken met draad en verf, aan de slag met foam klei, scheikunde proefjes doen, je muzikale kant laten zien of je in het zweet werken bij sportieve activiteiten……en natuurlijk is dat lang niet alles! Kom langs bij Basisschool de Malelande in Nieuwland, Juttepeergaarde 2.

Let op! Er zijn beperkt kaartjes te koop, vol is dus echt vol. Leuk als je komt!

Aanmelden via www.speeldaghb.nl . Mail bij vragen met [email protected] of [email protected]

article
26781
  Ook dit najaar staan er weer veel uitdagende, informatieve, leerzame en sportieve activiteiten op
https://amersfoort.nieuws.nl/evenementen/speeldag-vermoedelijk-hoogbegaafde-kinderen-6/
2018-10-12T14:41:17+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/16/2018/10/12143924/unnamed-121.jpg