Pubquizstrijd033 junior

Foto: Bibliotheek Eemland

Wie is de slimste familie of vriendenclub van de stad? Vanwege het succes van de Pubquizstrijd033 komt de Bibliotheek het Eemhuis nu met een junioreditie. Voor de Pubquizstrijd Junior wordt de grote hal van het Eemhuis op zondag 29 maart omgetoverd tot de grootste jeugdquiz van Amersfoort! De kaartverkoop voor de Pubquizstrijd Junior is 23 januari begonnen. De quiz is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Wie weet het meest? Gezinnen, vriendjes en vriendinnetjes worden uitgedaagd om de strijd aan te gaan. Beantwoord vragen over onder andere dieren, sport, geschiedenis, muziek, film en games. En omdat het in de bibliotheek is, kunnen deelnemers zeker ook een boekenvraag verwachten! Natuurlijk is er ook een mooie hoofdprijs te winnen. Wat? Dat houden we nog even een verrassing!

De eerste editie vindt plaats op zondag 29 maart. De deur is open vanaf 9.30 uur. Om klokslag 10.00 uur start de quizmaster met de eerste vraag. Teams van maximaal 5 deelnemers kunnen zich aanmelden voor € 25,- per team (inclusief eerste fris). In een team moet in elk geval één volwassene zitten en maximaal twee. De vragen voor kinderen zijn geschikt voor de leeftijd van 9 tot 14 jaar. Ouders krijgen tussendoor ook vragen, zodat het een echte familiequiz wordt. Aanmelden kan via www.bibliotheekeemland.nl.