Nieuwjaarsconcert 2023 Christelijk Streekmannenkoor NW-Veluwe

Foto: Christelijk Streekmannenkoor NW-Veluwe

Op zaterdag 28 januari 2023 organiseert het Chr. Streekmannenkoor NW-Veluwe, Nijkerk zijn Nieuwjaarsconcert in De Fontein te Nijkerk.

Het is ons gelukt om de Urker Mans Formatie en The Martin Mans Band weer vast te leggen. De Urker Mans Formatie is een unieke groep van 12 schitterende zangstemmen en muzikale solisten. The Martin Mans Band zorgt voor een schitterende muzikale invulling. Het ensemble van het koor zal ook weer van zich laten horen. De organist op het kerkorgel is Martin Zonnenberg, en aan de vleugel Johan Bredewout. Dirigent Martin Mans heeft voor deze avond, die om 20.00 uur begint, een prachtig en veelzijdig programma samengesteld.

Nadat de Stichting Muziek Promotie Nijkerk (SMPN) in het verleden het Nieuwjaarsconcert organiseerde, heeft het Streekmannenkoor de formule overgenomen. Ze organiseert ieder jaar een Nieuwjaarsconcert in De Fontein te Nijkerk. Kaarten voor dit unieke concert zijn voor € 15,00 in Nijkerk verkrijgbaar bij: Boekhandel Den Hertog, Frieswijkstraat 6 , bij de leden van het koor en via de website: www.streekmannenkoor.nl. Ook voor aanvang van het concert zijn de kaarten bij de kerk verkrijgbaar.

Cookieinstellingen