Knutsel je eigen droomkamer

Foto:

Plak, ontwerp, schilder, knutsel en fabriceer jouw droomkamer voor in het Nieuwlandhuis. Kom jij ook langs op woensdag 4 maart van 14.30 tot 17.30 of zaterdag 7 maart van 10.00 tot 17.00 om te knutsel aan je eigen droomkamer

Kies je voor een kek bloemetjesbehang of wordt het een megagraffiti op je muur? En hoe kom je je kamer binnen? Via een tunnel, een glijbaan of met een geheime code? En welke meubels vind je er? Een chille loungebank? Een boomhutbed? Allemaal dingen waar jij over na mag denken bij het ontwerpen van je droomkamer.

En het blijft niet alleen bij denken, want in Wijkboerderij Nieuwland mag jij samen met je (groot) vader, (groot) moeder of een andere leuke volwassene (18+) van een schoenendoos, jouw droomkamer maken. Wij zorgen voor spullen, jij voor een vrolijk humeur. Zelf spullen meenemen mag ook. Uiteindelijk plaatsen we jouw kamer in het Nieuwlandhuis, die vervolgens vanaf 18 maart een tijd te bewonderen is in Wijkboerderij Nieuwland.
Het adres is: Zeldertsedreef 2, 3824 EK Amersfoort

Het is voor kinderen van 4 tot 12 en de kosten zijn eenmalig 1,50 en dat is inclusief bouwmaterialen, limo en lekkers. Je hoeft je niet aan te melden, waai maar gewoon een keertje binnen. Dit is een initiatief van Repaircafe Nieuwland, Bijzondere Gasten, Kindercentrum Bzzzonder en Beytna met behulp van het buurtbudget.