Jenever & Gin masterclass

Foto: Bartho 2.0

Op zondag 25 maart komt Richard Zijlstra van Triple C uit Amsterdam een masterclass Jenever & Gin geven bij eetlokaal Bartho 2.0 in Nieuwland.

De masterclass duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Inschrijven kan via [email protected] en de kosten zijn € 30 per persoon. Bij elke proeverij worden hapjes geserveerd speciaal gemaakt vanuit de keuken van eetlokaal Bartho 2.0.

Jenever & Gin
De wereld van gedistilleerd is heel erg groot. Van Whisky tot Cognac, van Jenever tot Gin en ga zo nog maar even door. Wij verzorgen voor u een Jenever en Gin & Tonic workshop. U zult verrast zijn wat een Jenever en/of Gin met uw smaakpapillen kan doen. Achter iedere fles gaat een boeiende en verrassende verhaal schuil. Wat is de geschiedenis van het product, hoe wordt het gemaakt en waar komen de geuren en smaken vandaan?

Programma
Richard Zijlstra van Triple C vertelt de verschillen tussen Jenever en Gin, de geschiedenis en het productieproces van beide dranken. Daarna volgt een proeverij van de verschillende Jenevers en Gin’s. Ook wordt iets verteld over tonic en welke soorten er zijn. Tot slot maak ‘The perfect serve G&T – ‘create your own’  oftewel combineer zelf je favoriete Gin met jouw lekkerste tonic.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen