Infodag Data Science en Artificial Intelligence voor jongeren met autisme en hoogbegaafden

Foto: ITVitae

Bovengemiddeld intelligent en toch uitgevallen in het reguliere onderwijs? Dit overkomt vele jongeren elk schooljaar weer omdat in de opleiding te weinig rekening wordt gehouden met autisme of hoogbegaafdheid.

ITvitae verzorgt speciaal voor deze doelgroep ICT-opleidingen inclusief baanbemiddeling ongeacht hun vooropleiding. Op 7 maart organiseert ITVitae een infodag Data Science en Artificial Intelligence voor jongeren met autisme en hoogbegaafden.

Infodag 7 maart

ICT-talenten met belangstelling voor Data Science of Artificial Intelligence kunnen hun licht opsteken tijdens de Infodag op zaterdag 7 maart aanstaande in het voormalige Eemklooster in Amersfoort van 13:00 tot 15:30 uur. De  deelnemers horen meer over de beide ICT-opleidingsprogramma’s, de visie van ITvitae op autisme, de coaching gedurende de opleiding en detacheringsperiode en delen oud-studenten hun ervaringen. Belangstellenden mogen met hun ouders of andere begeleiding komen en dienen zich vooraf aan te melden op https://itvitae.nl/infodag.

Kleine lesgroepen

ITvitae focust op het talent van haar deelnemers (16-35 jaar). In kleine lesgroepen met 10-15 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma’s zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Ruim 90% van onze studenten slaagt en wordt bemiddeld naar werk als ICT-professional.