In gesprek met Meander over de zorg in de regio

Foto: Meander Medisch Centrum

Meander Medisch Centrum organiseert op dinsdag 16 april van 19:00 tot 21:15 uur de bijeenkomst ‘Uw zorg, Onze zorg’. Burgers uit de wijde regio kunnen die avond meepraten over ontwikkelingen in de zorg. Drie thema’s staan centraal: Preventie, Spreiding van zorg in de regio & spoedzorg en Ziekenhuiszorg thuis. Het is de eerste keer dat Meander een dergelijke bijeenkomst organiseert. Aanmelden kan via www.meandermc.nl/uwzorgonzezorg

De zorg verandert 

De zorg in Nederland verandert. We bellen of chatten met een arts. Zorg thuis krijgen we met behulp van een familielid. Operaties zijn in een ander ziekenhuis, soms verder van huis. En er is meer aandacht voor gezond leven. Allemaal ontwikkelingen die te maken hebben met vergrijzing, digitalisering, minder personeel en stijging van kosten. 

Meander Medisch Centrum is benieuwd hoe de inwoners van regio Eemland tegen deze ontwikkelingen aankijken en waar rekening mee moet worden gehouden in de toekomst. Iedereen is welkom, van patiënten, mantelzorgers tot mensen die interesse hebben in de zorg. De bijeenkomst vindt plaats in Meander Medisch Centrum, Maatweg 3 in Amersfoort.

Deelname is gratis, aanmelden is wel verplicht. Het programma en aanmeldformulier staat op www.meandermc.nl/uwzorgonzezorg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen