Het Voorleesfestival ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’

Foto: Bibliotheek Eemland

Vanwege De Nationale Voorleesdagen heeft de Bibliotheek Eemland een heus Voorleesfestival georganiseerd op zondag 29 januari. Ouders, verzorgers en kinderen zijn welkom vanaf 13.00 tot 17.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis. Er is een boordevol programma met voorstellingen, workshops en andere randprogrammering. Én er wordt uiteraard veel voorgelezen.

Deze dag staan er mooie voorstellingen op het programma, zoals de voorstelling Maximiliaan Modderman door Jeritza Toney. Maximiliaan Modderman geeft een feestje, en… dat loopt een klein beetje uit de hand. Alles is vies! Het wordt een knotsgekke, stoere, lieve, vlotte en ook ontzettend vieze voorstelling, waarin het publiek wordt uitgedaagd hun fantasie te gebruiken! Ook Dikkie Dik is van de partij met Dikkie Dik viert feest door Joes. Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één…

Naast vier verschillende voorstellingen staat er nog meer op het programma. Denk hierbij aan workshops dans, muziek en beeldend, het versieren van cupcakes, kleuren en speurtochten. Daarnaast mag het voorlezen zeker niet ontbreken op het Voorleesfestival.

Kaarten zijn te bestellen voor €5,-. Deze zijn te koop via www.bibliotheekeemland.nl of bij de balie in de bibliotheek.

Over De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen worden jaarlijks gehouden om het voorlezen aan jonge kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. Elk jaar worden er nieuwe boeken genomineerd en deze worden dan extra in beeld gebracht. Dit al sinds 2003. Ieder jaar zijn deze dagen weer een feest voor ouders en jonge kinderen.

Cookieinstellingen