Conferentie: Kennis waarmee jij kunt scoren!

Foto: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

De locaties Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en de KNVB Campus hebben hun handen in één geslagen voor een uniek én gratis event op dinsdag 17 maart 2020.
Een middag waarbij jij je geheel verzorgd kunt onderdompelen in de uitdagingen die op ons afkomen. Kennis waarmee jij kunt scoren!

Voor wie?

Ben jij normaal gesproken de boeker van externe vergaderingen, events, congressen, bijeenkomsten en teambuildingsactiviteiten voor anderen? Nu sta jij in het middelpunt! Pas jij perfect in de doelgroep en wil je verzekerd zijn van een toegangsbewijs? Meld je dan nu aan op www.woudschoten.nl/knvbcampus

Speaker

Op weg naar 2030, teambuilding & vitaliteit, wat komen we allemaal tegen? Op dinsdagmiddag 17 maart neemt niemand minder dan trendwatcher, futurist én topspreker Richard van Hooijdonk je mee naar een inspirerende toekomst waarin het leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Teambuilding en vitaliteit

De rest van de middag staat natuurlijk ook in het teken van teambuilding & vitaliteit. Hoe kan het ook anders, het zit in ons DNA en zijn dé trends voor bedrijven die onderscheidend en duurzaam succesvol willen zijn. Tot slot krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij twee prachtige locaties midden in de bossen van Zeist en sturen we je met een geweldig cadeau naar huis.