Carnaval bijna van start

Officieel start het carnaval op 11 november 2015 echter zal aanstaande zaterdag het eerste carnavalsfeest al gepland staan.
Dit carnavalsseizoen zal Amersfoort.nieuws.nl het carnaval gaan volgen van het de aller eerste prinsbekendmaking tot het carnavalsweekend.

Houd het de carnavalspagina vooral in de gaten want hier zullen wij alle evenementen van te voren plaatsen en natuurlijk de op de feesten zelf ook live verslag doen met uitgebreide fotoverslagen.

S.K.V. de Narreknollen

Op 6 november 2015 zullen de Narreknollen ook hun prins of prinses bekend gaan maken tijdens hun prinsenbal. Het prinsenbal zal gehouden worden bij BDC in Soest en de zaal zal om 20:30 uur open gaan.

K.V. de Meerschuimers

Zaterdag 7 november 2015 zal bij de K.V. de Meerschuimers het prinsenbal zijn waarbij hun prins of prinses bekendgemaakt zal gaan worden.
Iedereen is welkom bij deze gelegenheid en de toegang is gratis.

De deuren gaan open om 20:30 uur en de locatie is bij speeltuin het Soesterkwartier gelegen aan de Noorderwierweg.

Officiële start van het carnavalsseizoen

Dit zal zijn op 11 november 2015 hierbij zullen de carnavalsverenigingen uit de omgeving traditioneel een boerenkolenkrans gaan leggen in de binnenstad van Amersfoort waarna het carnaval in Amersfoort officieel van start gaat.

Reacties