Martinique Badkamers

Adres:

Ariane 16
Amersfoort , 3824 MB
Tel. 033-24 644 70

Website:

http://www.martiniquebadkamers.nl/

Maatwerk badkamer Amersfoort en omstreken

In onze showrooms hebben wij verschillende klassieke en moderne badkamers. Zo kunt u een idee krijgen van wat er zoal door Martinique Badkamers in Amersfoort gerealiseerd kan worden. Of u nu juist op zoek bent naar een hele nieuwe badkamer of uw huidige badkamer wilt renoveren,  bij Martinique Badkamers in Amersfoort bent u aan het juiste adres. Wij kunnen een badkamer volledig voor u op maat maken en monteren dit ook nadat het gehele traject door ons van ontwerp tot ontwikkeling voor u is uitgestippeld.

De installatie en montage van uw complete badkamer zal worden gedaan door een ervaren team van deskundige medewerkers van Martinique Badkamers in Amersfoort. Martinique Badkamers neemt in feite alles wat komt kijken bij het installeren van een nieuwe badkamer uit uw handen. U heeft dan ook één aanspreekpunt en dat is wel zo handig!

Verder kunt u bij Martinique Badkamers in Amersfoort terecht voor meer dan alleen badkamers. Wij hebben dan ook een uitgebreide sanitair afdeling waar u terecht kunt voor heel veel verschillende producten. Dit loopt uiteen van wandclosets tot de Geberit Aqua Clean. Maar dat is nog niet alles!  Wij kunnen u namelijk ook helpen als u op zoek bent naar tegels. Of het nou zwarte vloertegels zijn, toilettegels of keukentegels, Martinique Badkamers is uw adres.