112

Politie op zoek naar masturberende man

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

De politie heeft woensdagavond in Bureau Hengeveld een opsporingsbericht uit doen gaan. Een masturberende man in de bus kan zich vrijwillig melden bij de politie. Doet hij dat niet, dan worden camerabeelden van hem vertoond.

Bus
Het voorval vond plaats op 23 december in een bus van Syntus, lijn X2. Bij halte de Hogeschool Utrecht aan De Nieuwe Poort stappen bijna alle passagiers uit. Een 19-jarige vrouw blijft zitten. De man komt aan de andere kant van het gangpad naast haar zitten en begint te masturberen. De vrouw schrikt hiervan en rent naar de chauffuer. Die belt 112 en probeert de deuren gesloten te houden. De man weet echter bij halte De Koppel te ontsnappen.

Signalement
De politie wil de man de kans geven zich vrijwillig te melden bij de politie. Doet hij dat niet, dan worden camerabeelden uit de bus uitgezonden. De poltiie houdt er rekening mee dat deze man vaker onzedelijk gedrag in het openbaar heeft vertoond. De man is tussen de 25-30 jaar oud, zo’n 1,75m, getinte huidskleur, zwart haar en op dat moment had hij een stoppelbaardje. Hij droeg een zwarte, halflange stoffen jas, een zwarte muts, witte oordopjes en een witte handtas.

Tips
Heeft u informatie, die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak, dan kunt u contact opnemen met de tiplijn: 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties