112

Defensie zoekt mee naar vermiste Anne Faber

Foto: ANP/Nieuws.nl

Defensie zoekt maandag in de omgeving van vliegbasis Soesterberg mee naar de vermiste Anne Faber (25). Ook veteranen helpen mee. De zoekploeg bestaat daarmee uit 220 mensen, aldus de politie.

De zoektocht naar Anne Faber wordt hervat in een gebied rondom locaties in Huis ter Heide (gemeente Zeist) waar eerder sporen zijn gevonden.

Defensie

Defensie was al betrokken bij onderzoek, maar zocht niet mee in de bossen. Nu er op een andere manier in een groter gebied wordt gezocht, zoekt het leger wel actief mee.

Ongeveer 75 medewerkers van Defensie helpen bij de zoektocht, net als agenten, Mobiele Eenheid, vrijwilligers van het Rode Kruis en familie en vrienden van Anne Faber.

Anne Faber vertrok 29 september uit Utrecht voor een fietstocht, maar sindsdien is niets meer van haar vernomen. Afgelopen week werd in Huis ter Heide de jas gevonden van de vermiste vrouw. Donderdagavond werd een in de vijver bij Huis ter Heide een omafiets gevonden die hoogstwaarschijnlijk van haar is. Vrijdag werd een rugzak aangetroffen die waarschijnlijk van Anne is.

Reacties